Крок за кроком Синi далi

Крок за кроком… Сині далі…
Промінь Сонця… Знаки… Грані…
Крок за кроком… Тіні… Хмари…
Зливи омивають рани…

Крок за кроком… Шлях знайомий…
В Радості немає втоми…
Крок за кроком… Гори… Доли…
Простір, сповнений Любові…

Крок за кроком… Станси Віри…
В снах дрижать примари сірі…
Крок за кроком… Всесвіт… Вирій…
П’ють Життя серцями вільні…

Крок за кроком… Сяйво… Сила…
Є Політ… Немає тіла…
Крок за кроком… Білі крила…
У Любов возносить Мрія…

09.12.2021


Рецензии