Романс

Бергалö-гöгралö кельыдлöз сяр,
Бергалö-гöгралö, юр вылын гар.
Бергалö-гöгралö, кöсйö усьны,
Зонка пöдругасö кöсйö гуны.

«Кöн тайö улича, кöнi керка?
Кöн тайö ныв, кодöс ме радейта?
Тан тайö улича, танi керка
Да тан тайö ныв, кодöс ме радейта».

Пыранiн дiнын, кор зэрис лунтыр,
Ми топöдчим öта-мöдлань зэв дыр.
Ми окасим тома, и мелi син
Век кежлö кольччис тан сьöлöмöйын.

Кöн чужан улича, кöнi керка?
Кöн мича ныв, кодöс ме радейта?
Сэн чужан улича, сэнi керка
Да сэн мича ныв, кодöс ме радейта...


Рецензии