А чьто мне с того, шо вiтёр в вас дмэ!

Я счаслів і нем. Я скумбрію ем.
І дажэ й камбалу с хлеб.
І шо мне с того, шо дэся звер
Вжэ аж 500 кампанэлк
В тюрмы затег і жрэ.

Вот я якый не ж простец.
Я во, дывы на, ночлег
Вэльмы й надто дровец в печ запэр.
А ны хочыш ты шэ й ля мне
Да запрегчы с 100 лошадей?
Да й, гэй, паездзім везьдзе!

Вадкасьць вялая вяліць сальцэ.
Жыдкосьць кыслая здзеквацца с фсех.
Но ты яе й запражэш!
Гэто ж фсё жэ, можэ, й Кінь.
Да шэ й быз ошэйнік, хітр!
І правыть в белок дурных.


Рецензии