Шоб на вас да tакыj добрыj дым!

Не горяt моі дрова сырые!
Ібо v я гэtо jіх tуt навіз.
Ілі лабор якыjся довмівся
Наколоtы ля мні хвоjіны?

Воt tобі і tопы на ноч піч, згынь!
Оt tобі і дырvыся в tыплі.
Ах, да эtа vа чорtовыj віjруjс!
Він мышее прочнуtыся tьмі.

У горtоповы знаюtь, ек діда
Обмануtы і баксыj ля vыдк.
Навкыдалы пыньків  – і колы сам!
Алі грошав німа даплаціць?

Воt воно шо у грубы згоріло.
Воt как надо v оtчызну любіць.
І навіsо мынеtы фашысtыj
На якых хоtь Свіtланок свяtых.

...мы v у городі tуtа, дывы


Рецензии