День Святого Миколая

День Святого Миколая
Дітвора вже зустрічає,
Бо за лагідні малюнки
Він дарує подарунки.

Найгарніше в житті свято
З ним знайомі немовлята,
Хто на морі лиха знає
І в темниці відбуває.

Всі чекають допомоги:
У кого тяжкі хвороби,
Хто по світу все мандрує
На шляху біду відчує.

Помоліться ви Миколі!
Доброї щоб дав вам долі.
Доброту дав та натхнення
Не забути Боже вчення.

08.12.2021 г.


Рецензии