На спомин одвiчний...

Вже в серці немає ні болю, ні сліз.
Осінні дерева - багаття любові.
Бентежні зірки стрімко падають вниз
Сатають бажання мої на півслові.

Змертвіли чуття. Буде легко. Повір.
А зараз - прощай. Відболіло до краю.
Натомлені очі холодних сузірь
На спомин одвічний тобі залишаю...


Рецензии