Bye Roodе. Мужнины песнки 12

Bye Roodе My nasty ugly girl
 Bye Roodе I am going breaking Bad.
Bye Roodе i curse you and love as salt
 Bye Rood my Joy and deeply sad!

My room so alone. Mirrors is broken
 My room looks like a savage garden, Yeah
I had beg u get down on your knees
 I know prepare for war if you want peace.

Bye Roodе! I can be ramble in drinking Waves.
 Bye Roodе! My sin be funny when u r crying.
Bye Roodе! I wanna stay on my way.
 Regret that but forgot I am fucking liar.

My room so alone. Mirrors is broken
 My room looks like a savage garden, Yeah
I had beg u get down on your knees
 I know prepare for war if you want peace.


Рецензии