***

"Men seni suejem" dep ajtqym keldi saghan
Ne ja kim kedergi de oezingnen basqa?
Sulwlighinga zhan-taenim ghashyq bolghan,
Ghalam - tek sen, baeri oeter, ghumyr qysqa.

Boldyng mening uranym endi oemirlik.
Koezimdi zhumsam elesteidi kelbeting,
Koezimdi ashsam qw-zhalghan sol tirshilik,
Shyraghym, zhanymdy urlading ba, ne steding?

Qalyng kirpikting arasynan qarajdy
Aqshyl-qongyr koezdering syrgha toly.
Sol saetten kuen men aj zhok, baeri tarajdy
Dueniening bastalghandai zhanga zholy.

Qalaghanyngdy ait baerin de istermin
Tek seni oemirde maenggilik suejermin.


Рецензии