Мiй дорогий, куме!

                До 60-рiччя
Бажаю тобі, куме, щоб у Раді,
Твоєму ювілею були раді,
На блюдці пенсію, щоб принесли,
Хоча не впевнений, бо всі вони – козли.

Враховуючи кризу у країні,
Бажаю і тобі, і всій твоїй родині,
Щоб у сараях ваших виростали жирні свині
(на уряд манiпусенька надiя нинi).

Не будемо печалитись, хай йому – грець!
Ти – кращий чоловік, кум і отець!
Нехай в твоїх кишенях завжди водяться монети,
Щоб вистачало на ікру їх та котлети,
А твоя жінка їх готує – просто смак!
Щоб твоїм місцем для роботи був гамак,
І, щоб ніяких революцій, криз економічних!
Бажаю щастя, радості, здоров’я аж – довічних!

Дай, куме, пригорну тебе до серця…
Гей, друзі! Вип’ємо за кума доброї горілки з перцем!


Рецензии