Тобi. Щиро

З тобою щирий був завжди,
коли твоя любов воркує...

Та слід кохання - слід з води…
Й валізи серце враз пакує ...

Я все зробив з твоїх  вимог…
А ти все взяла, що забажала…

Пробач мені, та бачить Бог,
ти все бездарно прогуляла…

Вмістилося все в двох рядках,
де все прекрасне, як отрута;
де суть любові в двох гріхах,
спочатку їх не бачать суто:

Мужі похапцем люблять «трах»...
Жінки же мстять їм довго й люто!

***

Camber Sands, English Channel(La Manche), UK


Рецензии
Цікавий твір! Вразило...

Артур Грей Эсквайр   08.12.2021 03:10     Заявить о нарушении
Щиро дякую! Часто -густо любов Поета на кожна жінка може осягнути та вместити...

Юджин Папуша   08.12.2021 18:07   Заявить о нарушении