Силiкон

Волю і свавілля
врівнює закон.
При капіталізмі
він - мов силікон.
Не хребтина - право,
ні тобі ребро...
Звіку - де сваволя -
не живе добро.
З силікону - губи,
груди - силікон.
У жінок сідниці
вкачаний... закон.

Грудень 2021


Рецензии