Нi слова з вуст...

Ні слова з вуст. Лиш поглядом очей
Освідчуюсь тобі і сповідаюсь,
Моя любове! В мороці ночей
Присутністю твоєю розвидняюсь.

Мого кохання крил не обітни.
Печалі відведи, душі сумління.
Без тебе я - що ліра без струни,
Що сонце златоусте без проміння.


Рецензии