Дiвчинка виросла

Здається не зігрітися більше
Навкруги ніби літо, а дє тепло?
Затягнуло хмаринками щільно
Все те ніжне моє нутро

Де та дівчинка, що кохала?
Її мрії, в них поруч він
Я тебе назавжди загадала
Але термін у кожного свій

Обіцяй мені бути щасливим
І спасибі тобі за все
В моїм серці вогонь затихає
Поруч більше немає тебе

4.06.2020


Рецензии