па беларуску 12 Рыса

Ёсць рыса бескарысная адна
бязконца сумаваць
з нагоды і ляноты
але
як пазабыць цябе калі
ты ў кожным гуку жалем
недапетай ноты
Перацякае лёс
праз  хуткiя гады
каханнем маладым
не здарылася щасце
i чым далей ад нас
тых пацалункау днi
то тым цяжэй
твайго палону
смачныя пошасцi
i палiць смагай
непалiчанай вiны
пераадолянне самоты
незваротнай
як так змагла
твая любоу сысцi
ледзь вуглаватай вастрыней
каленак
вуснау
i абдымкау
царственнай галоты


Рецензии