As vrea din nou...

        05.12.2021 год.
         К И Ш И Н Ё В
            (Mold)
As vrea din nou sa fie cum a fost,
Norii senini si imbelsugata glia.

M-as bucura de ploae stand la dos,
Cinstind destinul vietii si omenia.

As aduna din grane bob cu bob,
Indestuland a sufletului glastra.

Cu credinta,cu iubire si norok,
Uitand de ura,de manie si dezastru.

As vrea sa ma ascund in codrul des,
Incantat de cantul ciocarliei,

Analizand al vietii mele sens.
Cum am trait si cum traesc-"uimire"...


Рецензии