***

вся робота не важкой щодня казалась...

вона мені підкорялась...
я з любовью все робила...
 з задоволенням
по світу білому ходила.
і сьогодні я щаслива ...
ось така моя життєва нива...

жаль що час відведений спливає
а в добавок не дає Господь
не продліває.


Рецензии