Розгулялася зима

Розгулялася зима
Не на жарт.І не сама.
Вітер свище-завива.
Чи то плаче, чи співа?
Завірюха-заметіль
Сипле снігом звідусіль,
Що не видно і за крок
Ні доріг, а ні стежок.
Морозенко теж не спить,
Під ногами аж рипить.
Кониками мчить трьома -
Розгулялася зима.
2015 р.


Рецензии