The Key

In sigh of my
Eyes see You
Mine
I wish I could,but I
I can't .
Why?
Ich habe nicht
Du hast ,er hat
Was ,sagst du,
Meine Liber?
Nein!
GET OFF
MY MIND!
RIGHT
NOW,
Тварь .
Таится в засаде
Творение беспечно
Между ними миг
Прыжок
Пропасть
Вечность.
Вечность..........
I'm off,
Bab...
The key is
On the floor,
Dear.


Рецензии