25-й кадр

Ви могли б почути ці слова
Від Міли Йовович, а почуєте від мене.
 
"Щось змінилося в землі, воді , в повітрі" -
Сказати могла б Кейт Бланшетт, а скажу я.
 
У світі стільки доріг, стільки бажань, як обрати своє?
І щира посмішка Кіри Найтлі взяла б Вас у полон.
 
Я знаю, що блакитний екран - це формула примарної спокуси
Та нездійсненної мрії,
Тому я довго сиділа в тіні,
Пишучи сценарії.
 
Потім почались ті самі катастрофи,
Які я пророкувала,
Користуючись технікою,
А не кришталевими кулями.
 
Ваш погляд,
Чистіший за кришталь,
Ваш пульс -
Гармонійніший за ритм центру Землі,
Ваші рухи - відточені,
Мов крило "Боїнга",
І я тану в солодкому диму
Холодного майбуття,
Від якого віє крижаним
Свіжим соком смородини.
 
Все, що пов'язано з Вами,
Треба вивчити,
Як "Поетику" Арістотеля
Та систему Станіславського,
І я не можу імплементувати в своєму серці
Закон Хамурапі,
Через який я змерзала в примарно-морській провінції
Без Вас,
Але з ідеалами
В кришталево чистій свідомості.
 


Рецензии