Ananas 4 Turk Oteli

Bugun, yarin, her gun, bir golge gibi toplanacagiz,
Uykunun donusunde parildayan ben oradaydim ve sen de oradaydin!!!
Ve tekrar nereye gidecegiz??? TEZ Tour'yi anlatacak!!!
Ve simdi arabada oturuyorum... sirt cantasi, saat, mafon, utu...)

Arkadaslarim nereye gidiyorum??? Biliyor musunuz??? Ben de cok sarhosum...!!!
Neredeyse hic uyumadim, yemek yemedim, guldum...)
Votka ictim, elinde bir buket tuttum)
Gelmek, vermek, evet biraz sevecegim birine vermek icin,

Biraz mi? Neden butun kalbimle degil? tum bedenimle, dusuncemle, kafamla!
Sevdigi kiza bekledigi kelimeleri soylemek icin...
Sabah yatagini kirmak ve aksamlar; orada birini sevmek icin!!!
Butun Turklere hayir demek icin!!! Evet Rusya'dan, ama para yok!!!

Sigara yok, sigara yok, serefsiz yok, cantalarda para yok!!!
Uzun zamandir uyanik olan otel calisanlarin; tekrar gormek icin!!!
Oya'yi, kucuk Mehmet'i, Ashir'i, Safiye'yi gormek icin...)
Turan, Satelme, Ali, Ahmed Kralsiz, ah ne yazik ki...))

Ve orada tekrar huzur bulacagim, evimdeki gibi, evimdeki gibi,
Yine Portre hakkinda bir sarki soyleyecegim....
Sacin omuzlarindan nasil dustugu hakkinda,
Gecen sezon nasil sarhos oldugumdan, cimlere kadar her seyi anlattigim hakkinda!!!

Kizin tek basina nasil uyumadigi, bu Aids'in nasil tedavi edildigi hakkinda,
Romka'yla bir fikra anlatiriz, hepimiz guluyoruz ama o gulmuyor...
icmez, sigara icmez, sadece uyur, aids'inizi tedavi etmeyi hayal eder))
Biraz uzgunuz ve kiza, kiza ve kirpiye gulecegiz)))

"Garip" bir bayana, bir erkege, Nadia'ya, tuglali olana)
Yillar icinde bogucu bir kadin uzerinde, Minsk'ten Vova'dan, polislerden))
Sarki soyleriz, uzaniriz, tekrar votka titreriz, uyuruz.........................
Ve saat 3'te onunla ikimiz o ulkeye giden bir ucaga biniyor muyuz?

Yanlarinda guneslendikleri, ruyalarinda susadiklari yerde,
Simdi bizi nerede hatirliyorlar)) Ayristirma olmadigi yerde, karisiklik yok…
O sustu, ben ise durustce yurekten itiraf edecegim…
Dunyada henuz boyle bir isik yok, sinyal lambasi,

Ruslar iсin daha kolay olan!!!
Ve bu adi ANANAS...)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


Рецензии