Да помълчим

Заедно да помълчим!
По хълмове утринни,
мечти да подредим.
Искри любов
в букет да съберем.
Любов смълчана,
измълчана,
в душа да поберем.
Вихри в душа,
да утаим.
Тръпки из сърце,
да подредим.
Душа усукана,
да разплетем.
Мечти в плитка
да сплетем.
Да плъзнем в утро
нощна нега.
Сърца да претворим
в пърхаща мечта.
Да прегърнем
тръгнали в душа утра.
Мечта
Мечта
е любовта.


Рецензии