Вiн сiв до рояля

Сів музика до рояля,
і розкинув крила-руки.
Тих що були в ресторані
ніби взяв він на поруки.
Без зусиль, напрочуд просто
верх над ними взяв відразу.
А ось як йому вдалося –
зрозумій його заразу!..
Над роялем він схилився.
Диво музика чинила.
Онімілих від утіхи
кантилена полонила.
До бентеги дивувались
і слабкі йому і дужі.
Це лягали крила-руки
не на клавіші… На душі.

Без зусиль отой музика
верх над залом мав відразу.
А ось як йому вдалося –
зрозумій його заразу!..

Грудень 2021


Рецензии