Нахално

Нахално е нали,
да ти звъня?
За мен си
величина безкрайна,
за мен си връх,
недостигната мечта,
а в очите твой следя,
точка съм далечна,
петно в безкрая!
Нахално е нали,
с тоз сън да спя,
че заедно вървим
и свят общ обичаме,
че сърца заедно
туптят в деня,
дорде ти с празен поглед,
до мен въздишаш.
Нахално е нали,
да искам любовта,
да грабне в шепи
сърца на двама ни,
и таз безсъница в нощта,
любов до мен,
да довежда!
Нахално е нали?


Рецензии