Сердце в грудях

Серце в грудях моєї стиснулося
Немає більше захоплення
Колись ніжності і насолоду
Тепер серед стін холодних сховалося
Не знаю що вітру свіжого подиху
Коли шелестить ще дерева
заснули на час солодке мить
Бачу як на полях косять сини
Очі не такі гострі нині
Посидів сил не залишилося
Старий щастя ось відтепер
Молодий завжди буду так здавалося
І турбот стало менше правда
Тим давно змирився
Тільки час сповільнився
Один (доля Лі виявився)
Поле золоте кошена
Сонце до заходу хилить
Синє плаття обличчя прекрасне
Пам'яті моєї все ж зберігає
Хотів (може можливо) таке
Як покину тлінний світ земний
Не плакали не рідні їм чужий
Схилившись наді мною


Рецензии