Тымык кас

Тымык кас авалтыш мландым.
Тый денет шинчем воктен.
Чоныштем йу"ла тулото–
Кертыч тудым ылыжтен...

Шуко мут вуйштем по"рдеш,
Кудым ко"рго" гыч лукнем.
Ойлаш нуным пешак йо"со",
Икте раш–тыйым йо"ратем...


Рецензии