Сн говик

Пустився дощ серед зими.
Умився сніговик слізьми:
-Ой. де ж ти, зимонько кохана?
Рятуй , морозе, бо розтану.

Зроби із дощових краплинок
Прозоре крижане намисто.
Вітрець, ти холодом подми,
Сніжком закутай-обніми.

І подарує хай для мене
Ялинка віяло зелене.
На радощах гопак я "вріжу".
Чим вас та дітвору потішу.

2016 р.


Рецензии