Необхiдно...

У ніг Твоїх, Господь, у ніг Твоїх,
І плакала, і  сповідала душу,
Ти мій Отець, Спаситель, Оберіг,
До Тебе, як ніколи, йти я мушу.

Ніхто не слуха так, як вмієш Ти,
Ти знаєш кроки всі мої і цілі,
Прошу Тебе в шляху оцім вести,
А думи мої, думи швидкокрилі!..

Я входжу в покій Твій, святий Отець,
Без Тебе йти нікуди не бажаю.
На Тебе я дивлюся, Ти Взірець,
Від Твого Слова завжди оживаю!

Ти мій Отець, Спаситель, Оберіг,
Відкрий дорогу до мети моєї,
У ніг Твоїх, Господь, у ніг Твоїх,
Так необхідно помочі Твоєї!
                03.12.2021.


Рецензии