Зимова краса

На долоні сніжинка
  Білосніжна летить.
І не знає того,
  Що розтане за мить.
Зникне швидко й назавжди,
  Дивовижна краса.
Що її нам дарують
  Святі небеса.

Я долоні сховаю.
  Хай сніжинки живуть.
І своєю красою
 Світлу радість несуть.
Їх все більше і більше.
  Небо землю цілує.
Білим снігом на ній
  Візерунки малює.

Раптом сонце пригріло.
  І сніжок розтає.
Та у діда Мороза
  Лютий холод ще є.
Він за вітер вчепився,
 Та задмухав щосили.
І від нього сніжинки
 Знов набралися сили.

Лід до кожної гілочки
  Ніжно припав.
Він такої нагоди
  Давно вже чекав.
І тепер не відпустить.
  У обіймах стискає.
Діамантове диво
  Всіма барвами сяє.

Друже мій - зупинись.
  Свій смартфон відклади.
Тихим кроком додому
  З кимось поруч піди.
Озирнись навкруги.
  Хай душа порадіє.
Бо вона вже давно.
  Сніг побачити мріє.


Рецензии