Через Душу потоки Свiтла

Через Душу – потоки Світла…
Світло – кров…
Промінь Сонця, гаряча нитка,
Тче Любов…

Через розум – холодний спокій…
Тиша слів…
Міркування… Земні уроки…
Грані снів…

Через тіло – прожитий досвід…
Простір… Час…
Нескінченний буденний клопіт…
Звичний страх…

Через Долю – краплинки, ріки…
Відчуття…
Незабутні віки і миті…
Сенс Життя…

19.11.2021


Рецензии