***

полюбила я Одеску таку чарівну милу красотулєчку принцеску.

тай вона мене також подарила море сонце позитив
і душевний креатив.

зцілює здоровьячко дарує
архітектурою чарує.

відчуваю радість щастя
розлітаються з душі напасті.


Рецензии