***

ДНЮ МАТЕРі
Рідна Мати моя-
Ти ночей – не доспала…
Люба казка твоя-
По Життю надихала!
Блакитні  очі твої-
То озера чистої любові!
А обійми твої-
Крила Щастя у долі!
Хоч давно все це бУло-
Але пам»ять – не забула!
Сьогодні- ТИ вже не з нами…
Но МИ-під твоїма крилами!
З ранку над нами ТИ літала-
Сон з Любов»ю оберігала!
В День щасливий проводжала!
А сама- на роботу біжала!
Все це-пам»яті от голоски-
І вони-на серці-полоски!
Знаю! З небес посилаєш нам-
ЩАСТЯ –дітям…і правнукам!
Не турбуйся-у нас –все в порядку!
Живі-здорові? Не проце згадка…
А твоя Любов-це наш щит і кров!
Вона розливається по ЖИТТЮ!
Хоч тобі-нема вороттю…
Нехай МАТЕРИНСЬКА ЛЮБОВ-
Світ наш-перебудує знов!
ЇЇ ГОСПОДЬ БЛАГОСЛОВЛЯЄ!
А ВОНА-БЕЗ КІНЦЯ І КРАЮ!


Рецензии