я знаю що мина все

26 листопада 2014 р.  · Київ  ·

я знаю що минає все ,
але сьогодні в це не вірю
все те що мала я взірцем
скотилося в велику прірву.
неправда те що я сумна.
це я? це ж я,  торкнусь обличчя
 я не пила ніде вина,
та де ганебне,де величне?
де  доброта, там щирий сум.
бо за добро заплатять злістю,
чого не брала поверну,
лише прошу тепер облиште.
мені мене лиш залишіть,
душі і духу справжню силу,
Є те, що протриває мить,
є те , що піде, аж  до схилу


Рецензии