Тебе забагато

Тебе забагато, скажи мені, янголятко,
Чому небо поголилось і запалило ватру,
Для чого живемо в сполуках де хлор, натрій,
Для чого пускаємо в ніч віршів ескадри.

Мені давно не снилися подібні речі -
Пустеля гаражу, на стіні - портрет Тетчер,
В навушниках голос - це синтез течій,
Єдиний вирок - це досконалість речень.

Мене давно не кликали на танець,
Уже на фазенду наклікав іспанець,
Його недосяжність була руйнівною,
Але він таки встояв. Поза героя.

Тобі давно не пришивали крила,
В очах знов буяє синь акрилу,
І безкоштовний рекламний трекінг-
Ще один крок до арт-кешбеку.


© Maryna Tchianova, 2-12-21

* NB! Rap/NuMetal lyrics written by Maryna Tchianova.

This is the first version of these lyrics, and they're about to be used by me and my projects in the future.


Рецензии
Спасибо, Марина! Очень хорошие строки!
С теплом!

Ангелина Длинка   02.12.2021 20:18     Заявить о нарушении
Щиро дякую, пані Ангеліно!

Марина Чиянова   02.12.2021 20:47   Заявить о нарушении