Сiльськогосподарське

Кидаючись фразами легкими
і важкими кидаючись фразами, –
рими там гуркочуть чи не рими, –
сіють «слуги наріду» образами.

Те – не так... Та й там не так... Страждають,
Лиш слова, слова, багато слів.
Мимохідь словами ображають
тих, хто влучно говорить не вмів,

але в полі вмів ріллю зорати,
хліб засіять і зростити вмів...
Я втомився слухати дебати
тих нероб, що чинять з ради хлів...


Рецензии