Моя боль

Чому плачу я, не сміюся
Чому дім мій уже не мій
Чому з правдою я борюся
Коли б брехні я не терпів.


Знову бачу як падає сніг
Легко падачи, несе мені біль
Знову чую як звучить чийсь ріг
Перейнявши мій гучний спів.


Знову вийду я на балкон
Де побачу я сердце своє
Знову до мене повертається він
І крізь душу свій голос несе.


Жінку кохаючи, плачу я знов
Сльози свої витираю платком
І крізь сльози я чую спів
Софу свою поминать я забив.

                               


Рецензии