З святом!!!

Зі святом!!!
Зі святом, три окличних знака:
Зі святом! - Осінь, зустрічай….
(Все збіжжя поховали, злаки):
Вінком, свое волосся уквітчай!
«Чарівна квітка», хто перечить зможе-
Чарує: очі, серце, білий Світ…
Вона ночами будить та тривоже,
І не важливо, скільки тобі років, літ!
Хай квіти все буяють та квітують,
Надовго доля збереже твою красу…
Морози та негода, десь лютують,
Я «чари квітки», в своїм серці пронесу!

21 вересня 2021 рік


Рецензии