Уже пора

– Уже пора, – промовила зима.
– Іду-іду… – відповіла їй осінь.
– Я до весни лишаюся сама,
як це робила ти без мене досі.

І лише лист, життя амбассадор,
опівночі дістанеться поволі.
Затемнення спливає коридор,
ти губишся у коридорах долі…

Настане ранок завтра не для всіх,
бо ти із ним лишаєшся в сьогодні…
Сліди мої ховає перший сніг,
його у серці – ніби у безодні.

Буденно-непомітно поплила
у небуття уже не наша осінь.
Зимовий ранок не несе тепла,
зорею догора у високоссі…

01,02.12.2021


Рецензии
Цікавий твір! Сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   03.12.2021 01:38     Заявить о нарушении