Конлэшуне яулап алалар

"Жалость раздают бесплатно, а зависть нужно заслужить". (Ф. Раневская).

Пошынмагыз, дуслар, тупас сузгэ:
Кызганмасын дошман, шунсы бар.
Дорфалыкнын, нигезе -  конлэшудэ.
Кызгануны  буш бирэлэр бездэ -
Конлэшуне яулап алалар.
               
01.12.2021 г.


Рецензии