Святiй Великiй Княгинi Анастасii Киiвськiй

Коли Ти лежала і ноги Твої, не міряли землю, хороша,
то стала тоді біля Тебе Вона - Почаєвськая Божа Мати!
і ножки Твої із тих днів до того, як Ти вже пред Богом предстала,
ходили і в день, і у ніч, і без сну,на час Ти один прилягала...
Чи спала, чи ні, чи  творила Твоя душа, Мати, Богу молитву,
та зараз душа моя грішна також, свою посила Тобі,  рідна...
І Мати Почаєвськая, Божа Мати, тим образом світ наш від воєн спаса...
коли тепер стало так горя багато, веди нас путями де Бога краса!
Та знаю, ці дні пролетять, не вернуться, та знаю, коли молиш Бога за нас,
Твоєю молитвою я укріплюся, лише за Собою народ наш веди...
Це святість, вона на біду війнам грізним, і хто переможе - не вірус, не враг,
бо Бог наш Всесильний де горе невтішне, і смерті костлявії руки - ті в прах!
Бо Божая Матір Почаєвська поряд, Дух Святий Могутньою Силою тут!
І Він Неутомний нам захист все творить! І нам Богу серцем служить!
Велика Княгине, моли за нас Бога! Хай мир, труди мирні, і в мирі Донбас!
Нехай Бог з'єднає розлучені сім'ї, і тяжкість розлуки залишить всіх нас...

Святая Великая Княгиня Анастасия Киевская десять лет была прикована
к постели после несчастного случая. Она получила целительство от
образа Божией Матери Почаевской.

Матерь Божия Почаевская, приди на святую скорою помощь всем
тяжело больным, пусть люди порадуются, воссылая Богу благодарение,
и Тебе, нашему Вселенскому Врачу. Святая наша Матерь Анастасия
Киевская, помоги жителям Донбасса и нашим беженцам в эти
слезные дни.Аминь.


Рецензии
Просто ,чудесно и талантливо.

Сергей Лутков   30.08.2022 16:42     Заявить о нарушении
Спасибо, Сергей!
Доброй Вам ночи!

Ангелина Длинка   30.08.2022 22:17   Заявить о нарушении