Доля

Останнім часом я не розумію
Як так життя показує своє
Все те до чого ти ішов до цього
Спливло давно, тепер інакше все

Гадав одне і мріяв про щось інше
Але життя показує свій шлях
І ти ідеш туди де розуміють
Тепер все буде добре, це твій шлях

Життя бентежить й іноді щепоче
І нерви всі твої як струни натяглись
Ти досі ще вважаєш, що лоскоче
Але життя приносить іноді й сюрприз

І ти не знав, що так звучить та пісня
Що будеш ти палать в ту мить вогнем
Коли почуєш мову що шепоче тобі
І ніжно скаже - обійми мене

І пристрасть фарб наповнить небо
Всі почуття летять аж до небес
І долі ти своїй лиш скажеш тихо
Спасибі тобі, нарешті ти знайшла мене!


Рецензии