Мандарин

Як вабить запах мандаринів!
Немовби в домі Новий рік!
А колір! Краще всіх бурштинів,
Так спокушають звіддалік!

Здається, що сама ялинка
Чекає тріумфальний день,
Коли настане та хвилинка
Святкових, радісних натхнень.

Коли веселий сміх дитячий
Дзвіночком срібним прозвучить,
А мандарин жовтогарячий
Засяє радістю умить.

Своїм цілющим ароматом
Він підбадьорить ритм життя...
І щастя усміхнеться раптом,
Немов довірливе дитя...


Рецензии