Життeвий диктант

Інколи треба рубати з плеча
Для остаточного рішення!
Складнощів, сумнівів теж вистача,
Душу вразливу втішити.

Час може якось змінити думки.
Вн;сти нові корективи.
Інша картина… Усе навпаки
Після раптової зливи.

Злива завісу змиває та бруд,
Швидко створивши калюжі.
Вкотре брехнею ошуканий люд,
Гідність йому не байдужа.

Вчора, сьогодні…життєвий диктант.
Над помилками зморені.
Праця щоденна виснажує стан.
Складно ладнати з долею.

Доля дорогу спрямує – вперед!
Інша історія, інший сюжет…

29.11.2021
   


Рецензии