Привiт, мала

Привіт, мала. Ну шо, поговоримо? Як справиви йдуть? Хрєново? Та не зважай. То - півбіди. Понад усе, беріжи свою душу. Бо, як запустиш  туди табун прусаків: ніяким оцтом не відшкребеш. То не є забаганки-цяцянки.. У житті не тільки два колоьри. Так шо, вбирайся у прозорий блакитний.. І чимчикуй: до мрії, до мети.. Загартовуючи характер об всяку "хєрню". Якшо  цього "вироба мистецтва", буде задосталь - пам'ятай: ТИ СИЛЬНА І НАЗДОЛУЖИШ УСІ ПЕРЕПОНИ. Все, шо ти зробила до цього і зробиш: не для цьоці - сусідки. Для твоєї совісті. Так що, будь чемна мала. Вважайся і роби все у задоволення! Доброго дня усім)) P.S Боже, на рідній і думки більш тверезі. Дякуююю)))


Рецензии