за мотивами 40-го

Любові - всі, що є ! - мої - нараз візьми,
не зволікай, не спи, а пригорни докупи.
Збагни, що не любов єси предмет любві,
а дивний мент, коли в ознобі кличеш: любий.

Як продаєш любов заради відчуттів -
тебе не звинувачу за таке вживання,
а запишу до янголів-зірвиголів,
що досі сатаніють від любві жадання.

Принаді зла під маскою - моя ганьба.
Добру суворому, як самурай - шаноба.
Торгівля почуттям, як біржа роздрібна,
тебе вбиває дужче, ніж сама хвороба.

Якщо любов скують, як річку берегами -
коханцями воскріснемо, і ворогами. ­


Рецензии