Психiатр в напiвбiлiм квадратi

Психіатр в напівбілім квадраті
Десь знайде те здорове життя,
І в одній лікарняній палаті
Знову зробить якесь відкриття.

Він врятує зболілую душу,
Допоможе радіти життю,
Вже не буде ведмедика з плюшу
І в очах більш не буде свинцю.

Зрозуміє, в усім розбереться,
Та ще й істину зможе відкрить,
Ключ душевній хворобі знайдеться,
Неможливе зуміє зробить.

Чародій у біленькім халаті…
Там на нього надію кладуть,
З нетерпінням чекають в палаті,
Втішне слово бажають почуть.

Допоможе здолати недугу
І вже погляд не буде скляним,
Та ще й душу відкриють, як другу,
І про все поговорять із ним.

Психіатр в напівбілім квадраті,
Наче маг, всіх зумів здивувать,
Промінь світла з’явився в палаті,
Пацієнти змогли міркувать.

29.11.2021 р.


Рецензии