Ти прости нас, Боженька

Залишають ріднії, зве їх вічність дальняя!
Відчай, горе, плачем ми, жаль ліг на лице!
Ти прости, мій Боженька...Ти прости, мій Боженька...
посивіла я в сльозах...плакала і все...
Залишають та живі, але горе повстає,
щоби сонце не зійшло, горе таке є!
Ти прости мій Боженька...Ти прости мій Боженька...
Горе щастям нетхує, і на бій встає...
Чорний день і чорний час,війни? А чи нам до вас?
Коли болю океан, як перемогти?
Ти прости, мій Боженька! Ти прости, мій Боженька!
Понад всими бідами з нами поряд Ти...
Чорний день і чорний дух, і земля серед розрух,
Де снаряди, смерті де - сатана восстав!
Ти прости, мій Боженька...Ти прости мій Боженька...
біль, бо тут солдат упав...чорний дух напав...
Залишають ріднії, бо роки суровії...
смерті передчаснії...зброї чути грюк!
Не залиш нас, Боженька...не залиш нас,Боженька...
воєн сила злющая хай сама средь мук...


Рецензии
Такой чудесный и добрый ваш стих.

Сергей Лутков   30.11.2021 16:58     Заявить о нарушении
Спасибо, Сергей!
С теплом к Вам!

Ангелина Длинка   30.11.2021 19:57   Заявить о нарушении