сумно

Ой господи гiрка печаль
Я Осознала смерть Валерчика
ТАК жаль
Як могла я допустить
що вiн не змiг
Толково жить.

Даша теж боролась за Життя
  в них
все було
щоб жити до путя

Та волю Божу не змiнити
Будуть люди в горi жити.

Себе треба  веселить
Щоб горе щастям побідить
і для живих ще тут пожить
Онуки правнуки явились
 ми з ними  в щасті веселились
Самі цього в житті добились



.


Рецензии