вже нема

вже нема вже нема вже нема
вже нема на городі зілля
відгули відбули відгули
на селі восени весілля

вже нема вже нема вже нема
вже нема того сонця що влітку
Зачинив , зачинив та забув
Рідну хату та сонячну хвіртку


Рецензии