Згадую весну

Стелеться під ноги
Білий рій бджілок,
Забілив дороги
Сніговий пилок.

Мерехтить в підліссі
Сріберна імла.
Як же пахнуть в лісі
Хвоя та смола!

Поруч з лісом річка
Жалісно зітха,
Хвиля, мов магічна,
Смуток видиха.

Світ в метаморфозах,
У жаданнях сну...
Я стою у лозах,
Згадую весну...


Рецензии