Але я хочу б льше

Так гаряче
В твоїх руках
Що кров тече
В жилах бистріше

Ти близько так
Смакуєш біль
Даруєш знак
Сильної волі

Я дихаю
Тобою знов
Закоханий
Ніби дитина

Від тебе я
Без памяті
Отримую
Повну владу!

Але я хочу більше
(Більше, більше, більше)
Рани твої глибше
(Глибше, глибше, глибше)
Ти дихаєш все тихше
(Тих|ше, тихше, тихше)
Прокинешся вже інша

Я хочу мати більше
(Більше, більше, більше)
Я надлюдина Ніцше
(Ніцше, Ніцше, Ніцше)
Смакую це уперше
(Перше, перше, перше)
А ти все холодніша.

Так солодко
Ти знов кричиш
Впиваючись
Нігтями в шкіру

Лишаючи
Сліди вогню
Палаємо
Як мертве сонце

С тобою ми
Не святі
Пірнаємо
В пристасті безодню

Від тебе я
Без памяті
Отримую
Повну владу!

Але я хочу більше
(Більше, більше, більше)
Рани твої глибше
(Глибше, глибше, глибше)
Ти дихаєш все тихше
(Тих|ше, тихше, тихше)
Прокинешся вже інша

Я хочу мати більше
(Більше, більше, більше)
Я надлюдина Ніцше
(Ніцше, Ніцше, Ніцше)
Смакую це уперше
(Перше, перше, перше)
А ти все холодніша.

Але я хочу більше.
Але я хочу більше.


Рецензии